sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Napoli, lăudat la scenă deschisă: „Se vede jocul, Craiova a încântat!”

Mititelu a schimbat o groază de antrenori de la începutul sezonului, iar acum pare să fi găsit soluția câștigătoare.

FCU Craiova a fost cea mai instabilă echipă din Liga 1 la nivelul corpului tehnic. După Mutu s-au succedat la conducerea echipei Flavius Stoican, Eugen Trică, interimarul Vasilică, iar acum Nicolo Napoli, în decurs de câteva luni. Chiar dacă a venit de puțină vreme, italianul a schimbat la față jocul alb-albaștrilor. Nici în înfrângerea cu 3-2 de la Ovidiu echipa nu a arătat rău, și nici în week-end, când a învins cu 1-0 FC Argeș.
Evoluția alb-albaștrilor sub comanda lui Nicolo Napoli a fost remarcată de Florin Prunea, cel care a colaborat cu antrenorul italian la Poli Iași. Prunea consideră că Mititelu a strâns un lot valoros pe care Napoli l-a pus rapid în valoare. Florin Prunea este de părere că italianul a venit în Bănie cu chef de muncă și spune că echipa l-a impresionat în ultimul meci, când a învins-o pe FC Argeș.
„Craiova lui Mititelu a început să miște. Ei au fost acolo din cauza unei conjuncturi. Au lot de primele 8 echipe. A fost o mutare foarte bună cu Napoli. Acolo a fost problemă doar de antrenor, de o mână care se țină vestiarul. Se vede jocul, Craiova m-a încântat la ultimul joc. Napoli, cu chef de muncă, faci treabă cu el. La Iași, m-a luat cu cinci puncte și m-a dus în Europa League. După aceea au început problemele, dar este un antrenor bun”, a spus Florin Prunea la ProSport Live.

spot_img
spot_img

Politica