Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Mașină dispărută în Liban, depistată în vama Porțile de Fier I

Publicat

pe

Poliţiștii mehedințeni  de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I – I.T.P.F. Timișoara au depistat pe sensul de intrare în țară, un cetățean sârb care conducea un autoturism marca VOLVO XC90, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, căutat de autoritățile din Liban.

În data de 09.01.2022, în jurul orei 18.25, la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I pe sensul de intrare în România, s-a prezentat un cetățean sârb, în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism marca VOLVO XC90, cu numere de înmatriculare austriece. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează cu alerta INTERPOL, fiind dat în urmărire de autoritățile din Liban. Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorități. Autoturismul, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor.

„În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a anunțat inspector de poliție Lucian Lupșa de la Poliția de Frontieră Mehedinți.

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.