Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Cursuri online pentru studenții de la Politehnică!

Publicat

pe

Studenţii Universităţii Politehnica din Bucureşti vor urma cursurile în sistem online până pe 28 ianuarie, a decis, vineri, printr-o hotărâre, Senatul instituţiei de învăţământ superior. Pentru studenţii care urmează studii universitare de licenţă, activităţile de laborator, seminar şi proiect se vor desfăşura cu prezenţă fizică, în conformitate cu reglementările legale în vigoare, în contextul pandemiei generate de COVID-19, notează g4media.ro.

„În cazuri excepţionale, bine justificate, activităţile de laborator, seminar şi proiect se pot desfăşura şi în sistem online, cu aprobarea Biroului Executiv al Facultăţii. Evaluările finale pentru disciplinele prevăzute cu verificare (pe parcurs) se vor desfăşura online”, afirmă sursa citată.

Senatul UPB a decis că examenele din sesiunea ianuarie – februarie se vor desfăşura cu prezenţă fizică. Pentru studenţii de la masterat toate activităţile didactice – curs, laborator, seminar, proiect, inclusiv evaluarea acestora, se vor desfăşura în sistem online.

„Activităţile didactice (curs, laborator, seminar şi proiect) se pot desfăşura şi cu prezenţă fizică, cu aprobarea Biroului Executiv al Facultăţii şi cu consultarea cadrelor didactice şi a studenţilor. Activităţile de cercetare se vor desfăşura cu prezenţă fizică”, mai prevede hotărârea.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.