sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Doi Craioveni reținuți pentru furt din locuințe

Un tănăr de 18 ani și un bărbat de 35, din Craiova au fost reținuți de către polițiști sâmbătă în urma unor percheziții domiciliare. Cei doi sunt acuzați de furt calificat, în urma perchezițiilor fiind găsite televizoare și haine, prejuduciul fiind de aproximativ 5000 de lei. Cei doi, se pare c[ ar fi sustras bunurile din din trei imobile în cursul nopții de 9-10 decembrie.

„Polițiști din cadrul  Secției 1 Poliție Craiova au reținut  pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani și un bărbat de 35 de ani, ambii din Craiova, bănuiți de comiterea  infracțiunii de furt calificat în formă continuată. În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secțiilor 1 și 6 Poliție Craiova, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au efectuat 2 percheziții domiciliare la două imobile, din Craiova. În urma perchezițiilor efectuate, au fost găsite televizoare  de tip plasmă și LCD, obiecte vestimentare și de uz caznic, care au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. Un tânăr de 18 ani și  un bărbat de 35 de ani, din Craiova, au fost conduși la sediu poliției pentru audieri.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, cei în cauză ar fi pătruns în noaptea de 09/10 decembrie a.c , în trei imobile, de pe raza municipiului Craiova,  de unde ar fi sustras televizoare tip plasmă și LCD, obiecte vestimentare și de uz caznic, cauzând un prejudiciu  de aproximativ 5.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti, urmând a fi predat persoanelor vătămate. În urma probatoriului administrat de polițiști, tânărul de 18 ani și  un bărbatul de 35 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. Cei în cauză urmează să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. La activități au participat  polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj și Serviciului Criminalistic Dolj”, conform IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica