sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Portofel plin cu bani, găsit de polițiști: „Nu mă aşteptam să-l mai recuperez”

O craioveancă și-a pierdut portofelul, însă spre norocul ei acesta a fost găsit de un polițist și de un jandarm care au decis imediat să-l caute pe proprietar. Ieri, 17 noiembrie, Răzvan, poliţişt în cadrul Secţiei 1 Craiova şi Alin, jandarm în cadrul IJJ Dolj, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, pe strada A.I. Cuza, din Craiova, au găsit un portofel care conținea mai multe documente de identitate, carduri bancare şi suma de aproximativ 1000 de lei.

În scurt timp, poliţiştii au stabilit că portofelul aparţine unei femei de 74 de ani, din Craiova şi s-au deplasat la domiciliul acesteia din Craiova pentru a îi restitui bunul. Femeia în cauză nu a fost găsită la domiciliu, însă la scurt timp aceasta s-a prezentat la sediul secţiei pentru a declara pierderea portofelului. Nu mică i-a fost mirarea când a constatat că, portofelul deja se afla în posesia poliţiştilor, cu atât mai mult cu cât, deja femeia se deplasase la bancă, pentru blocarea cardurilor bancare, pe care a precizat că avea sume mari de bani.

,,Un moment atât de tensionat, s-a finalizat cu bucurie! Acum vin de la bancă, unde am blocat cardurile, nu mă aşteptam să mai recuperez portofelul. Sunt plăcut surprinsă! Mă bucur că a fost găsit de dumneavoastră şi vă mulţumesc pentru tot!,” au fost cuvintele spuse de femeie colegilor noştri, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Portofelul a fost restituit, de poliţişti, femeii care, şi-a manifestat recunoştinţa şi aprecierea şi care le-a mulţumit colegilor noştri pentru modul în care îşi fac meseria.

Politica