sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO: Un craiovean a plecat din mai multe benzinării fără să plătească!

Un tânăr de 21 de ani, din Craiova, și-a alimentat mașina cu carburant în mai multe benzinării și a plecat fără să plătească. Acesta este bănuit de comiterea a 5 infracţiuni de furt, astfel că a fost condus la sediul secţiei pentru audieri.

Potrivit polițiștilor, în zilele de 29 octombrie şi 6 noiembrie, tânărul s-ar fi deplasat cu un autoturism la două societăţi comerciale, din Craiova, unde ar fi alimentat, fără a achita contravaloarea carburantului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei. Acesta ar mai fi sustras carburant de la două societăţi comerciale, de pe raza comunei Melineşti, în zilele de 26 şi 30 octombrie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei.

„Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea furturilor din societăţi comerciale, în cadrul căreia, au identificat un tânăr de 21 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea a 5 infracţiuni de furt. În cadrul acţiunii desfăşurate, în baza unei informaţii obţinute de poliţişti, tânărul a fost depistat pe raza municipiului Craiova şi condus la sediul secţiei pentru audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că, în zilele de 29 octombrie şi 6 noiembrie a.c., tânărul s-ar fi deplasat cu un autoturism la două societăţi comerciale, din Craiova, unde ar fi alimentat, fără a achita contravaloarea carburantului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi predat persoanei vătămate. De asemenea, din cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul în cauză ar mai fi sustras carburant de la două societăţi comerciale, de pe raza comunei Melineşti, în zilele de 26 şi 30 octombrie a.c., cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, la data de 24 octombrie a.c., cel în cauză ar fi alimentat autoturismul cu carburant în valoare de aproximativ 650 de lei, de la o staţie din Coşoveni, după care ar fi părăsit locaţia, fără a achita contravaloarea carburantului. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, – IPJ Dolj.

Politica