miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova are un nou adjunct

Gruparea de Jandarmi Mobilă din Bănie are un nou adjunct. Prin Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române nr. 2022 din 02.11.2021, maiorul CĂLIN Răzvan Adrian a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuțiile acestei funcții.

Maiorul Călin Răzvan Adrian este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Arma Jandarmi – promoția 2010, Facultății de Drept – promoția 2018 și al cursului postuniversitar în domeniul Dreptului Internațional și Dreptului Uniunii Europene, în anul 2020. De la debutul carierei militare, până în prezent, și-a desfășurat activitatea în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, participând la mai multe cursuri și programe de pregătire în domeniu.
Ofițerul a ocupat succesiv următoarele funcții: comandant de grupă în cadrul Detașamentului Jandarmi Mobil Ordine Publică, ofițer specialist Resurse Umane, comandant de grupă în cadrul Detașamentului Jandarmi Intervenție Antiteroristă și comandant de detașament.


Anterior, funcția de adjunct a fost ocupată de colonelul Botan Emanuel Theodor, actualul inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica