vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dan Vîlceanu a verificat stadiul lucrărilor de la varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu

Stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu a fost verificat de o comisie condusă de Ministrul interimar al Transporturilor și Infrastructurii, Dan Vîlceanu. Alături de acesta au mai fost secretarul de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionel Irinel Scriosteanu, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Pistol Cristian Ovidiu Catalin și prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu.

Dan Vîlceanu susține că o parte din lucrările întârziate au fost recuperate și că până la finalul anului ar trebui să fie realizată investiția. Totodată, șeful de proiect s-a ales cu numărul de telefon al Ministrului interimar al Transporturilor și Infrastructurii, pe care va trebui să îl țină la curent cu stadiul lucrărilor.

Împreună cu colegul meu Irinel Scrioșteanu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Cristian Pistol, directorul general al CNAIR, Marcel Iacobescu, prefectul județului Gorj, și colegii de la secția CNAIR din Gorj, am efectuat o vizită în teren pentru a mă asigura că ne încadrăm în termen. Au fost recuperate o parte din lucrările întârziate și cred că investiția poate fi realizată înainte de finalul anului viitor. Până la finalul acestui an vor fi gata lucrările de stabilizare pe toată lungimea. I-am dat numărul meu de telefon șefului de proiect și l-am rugat să mă anunțe de fiecare dată când sunt blocaje”, a spus Dan Vîlceanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica