Conecteaza-te cu noi

Sport

Panduru se alătură staff-ului lui Reghe! „Am simțit de parcă sunt de acolo, m-am simțit bine!”

Publicat

pe

Basarab Panduru a renunțat la funcția de analist la TelekomSport pentru a pune umărul la atingerea obiectivului celor de la CSU Craiova

CSU Craiova se întărește în lupta pentru câștigarea titlului. Nu la nivelul lotului, ci al staff-ului tehnic. Basarab Panduru a acceptat propunerea lui Laurențiu Reghecampf de a lucra împreună la echipa din Bănie. Pentru asta a renunțat la job-ul pe care-l avea la TelekomSport. Pandi a explicat la postul de televiziune ce l-a determinat să ia această decizie.
„Acum a fost să fie. N-am crezut şi nici n-am vrut să mă întorc în campionatul nostru, am avut rezervele mele. El (n.r. –  Laurenţiu Reghecampf) mereu m-a sunat. Am fost la un meci amical invitat, acum o lună de zile, la Braşov. M-au invitat şi la masă, le-am spus că nu vin, că nu am ce să caut, dar au insistat şi m-am simţit bine acolo. M-am simţit din grupul ăla şi am simţit că vreau să mă duc. Mă duc împăcat acolo. Cu toţi mă înţeleg bine, cu Reghe, Dinu, Bogdan, Caran. Suntem prieteni. 
Vorbesc cu Mihai Rotaru, am vorbit şi după, dar atunci am simţit că parcă sunt de acolo, m-am simţit bine. Atunci am zis că trebuie. În zona Golfului aveam o problemă cu limba, cu discutatul. Aici e clar că e mult mai bine, văd un lucru şi-l pot explica cum trebuie şi cum vreau. Toţi ne ocupăm, toţi discutăm, lucrăm în echipă şi e cel mai bine. Craiova era candidată la titlu şi lucrurile merg foarte bine”, a declarat expertul Telekom Sport. 
De 10 ani, Basarab Panduru este expertul Telekom Sport şi plănuieşte să revină în studioul televiziunii: „Normal că o să-mi lipsească televiziunea, probabil că sunt cel mai vechi analist de sport din televiziune. Vorbesc de cei din generaţia mea, vin zilnic. Cornel Dinu e cel mai mare, spune lucrurilor pe nume, dă idei, dar nu ştiu dacă sunt atenţi oamenii, pentru că Mister spune multe lucruri bune. Normal că o să-mi lipsească, o să mă întorc în televiziune, sunt sigur. O să mă întorc foarte bun, acum sunt bun. O să cunosc fotbalul mai bine, din interiorul lui şi probabil că tot la Telekom mă întorc când o să fie”.
CSU Craiova merge ceas în Liga 1, are patru victorii în ultimele 4 meciuri fără gol primit, golaveraj 13-0. Ultima victimă a oltenilor a fost Chindia lui Emil Săndoi, răpusă de Andrei Ivan.

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.