vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fără Albu și Negru în primul 11!

Asta cer o parte dintre suporterii celor de la FCU Craiova, considerând că absența celor doi a contat, în bine, în obținerea celor 3 puncte cu Gaz Metan Mediaș

FCU Craiova a învins Gaz Metan Mediaș cu 2-0, meci în care Flavius Stoican nu a putut conta pe Dragoș Albu și Radu Negru, ambii suspendați. O parte dintre fani apreciază că victoria favoriților s-a datorat absenței celor doi jucători, care nu ar aduce un plus echipei. Astfel, într-un sondaj declanșat pe un grup al suporterilor FCU Craiova, cei mai mulți au spus că și-ar dori ca acești 2 jucători să nu apară la următorul meci în primul 11 al lui Stoican.
Dragoș Albu a avut până acum evoluții medii, el nu a excelat prea tare. Este adevărat, la o vârstă fragedă evoluează și pe un post cheie, în centrul liniei de apărare. Pe de altă parte, Radu Negru a avut o prestație dezamăgitoare în deplasarea de la Arad, cu UTA, unde a fost, de cele mai multe ori, un jalon în duelurile cu Roger. Din duelul celor doi a reieșit și golul care a făcut diferența.

Politica