vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ivan, one man show cu Chindia!

Nouarul CSU a făcut legea pe teren și a adus toate punctele în contul lui Reghe

Andrei Ivan a fost, de la distanță, cel mai bun de pe teren în meciul cu echipa lui Săndoi. A scos penalty-ul, irosit nonșalant de Nistor, la începutul primei reprize, apoi l-a pus pe Căbuz la mare încercare, trimițând cu călcâiul din centrul careului la rădăcina barei. În cele din urmă, nouarul celor de la CSU a reușit să spargă apărarea lui Săndoi, cu un sfert de oră înainte de final: deschis de Markovic, Ivan a șutat spre poartă, Căbuz a respins, dar mingea a revenit la atacant, care s-a înălțat peste toată defensiva adversă și a marcat cu capul. Oltenii au obținut a patra victorie la rând în campionat, fără gol primit. Au un golaveraj fantastic: 13-0 și au urcat în spatele celor de la CFR Cluj.
După meci, Laurențiu Reghecampf a spus: „Eu cred că am avut foarte multe șanse și sunt de părere că jocul se schimba total dacă marcam din penalty. Ar fi ieșit și ei și ar fi jucat fotbal. E foarte greu să joci împotriva unei astfel de echipe. Ei sunt foarte compacți, agresivi în duelurile unu contra unu, dar pentru noi este dificil de jucat împotriva unui asemenea adversar. Sunt de lăudat pe partea aceasta, pentru cum se pregătesc. Se întâmplă să ratezi un penalty, dar sper să găsim un jucător care să-și asume responsabilitate să execute mereu.
Dacă reușim să câștigăm meci de meci și să ajungem în fruntea clasamentului, înseamnă că avem o perioadă bună”.
Eroul meciului, Andrei Ivan a declarat: „O victorie foarte muncită, suntem bucuroși pentru cele 3 puncte și pentru faptul că ei nu au marcat. S-au apărat foarte bine, pe 2 linii, a fost greu să-i deschidem. Am ieșit după gol, eram obosit, am jucat multe meciuri. Avem miercuri meci de Cupă, trebuie să joc. Va fi foarte greu la Baia Mare, nu cred că terenul e bun acolo. Vreau să dau gol la fiecare meci, la final nu știu de nicio altercație, eu am făcut poze cu niște copii”.

Chindia – CSU Craiova 0-1
A marcat: A. Ivan 73
Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Al. Iacob, Martac (81 A. Stoian) – Neguț (90 Stancu), Dulca, Popadiuc, Corbu – M. Șerban (81 Matiș) – D. Florea (90 Jipa). Antrenor: Emil Săndoi.
CSU Craiova: Pigliacelli – Căpățînă, Găman, Screciu, Bancu – Roguljic (46 Markovic), Nistor (65 Baiaram), Houri – Cîmpanu (59 Crețu), Koljic (59 Gustavo), Ivan (74 Fedele). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.
Stadion: Ilie Oană (Ploieşti).
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica