sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vladimir Putin i-a făcut unei jurnaliste o remarcă sexistă

Vladimir Putin este acuzat că i-a făcut unei jurnaliste americane de la CNBC o remarcă sexistă la o dezbatere care a avut loc miercuri despre criza energetică cu care se confruntă Europa. Putin i-a spus femeii că este ”frumoasă, drăguță” pentru a-i înțelege argumentele, informează The Independent.

În cadrul interviului organizat cu ocazia Săptămânii Energiei Ruse de la Moscova, liderul rus s-a enervat după ce jurnalista Hadley Gamble i-a cerut să ofere explicații cu privire la rapoartele privind faptul că Rusia restricționează livrările cu gaze naturale către Europa, pentru a crește prețurile. Putin a spus că afirmațiile sunt ”prostii” și că Rusia este un partener energetic de încredere.

„O femeie frumoasă, drăguță, i-am spus un singur lucru. Ea mă contrazice imediat, de parcă nu m-a auzit. Ei bine, am să repet iar”, a spus Putin. Jurnalista i-a spus lui Putin că l-a auzit foarte clar, adăugând că a vrut doar să atragă atenția asupra faptului că Rusia a întârziat să mărească aprovizionarea cu gaze. Enervat, liderul de la Kremlin a mai spus: „Ascultă-mă, tocmai ai spus că eu nu aprovizionez Europa cu gaze naturale. Te înșeli. Noi creștem aprovizionarea către Europa. Gazprom cu 10%, Rusia cu 15%. Creștem, nu micșorăm aprovizionarea. Chiar am spus ceva atât de greu de înțeles?”, a mai spus Putin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica