duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, aproape să rămână fără paturi libere la Terapie Intensivă

Situația de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu nu este deloc ușoară. Medicii se îngrijesc zilnic de pacienții infectați cu COVID-19, dar paturile disponibile la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și la Terapie Intensivă sunt pe cale să nu mai fie suficiente.

Miercuri, în locația din strada A.I. Cuza erau 48 pacienți confirmați și 50 de paturi disponibile la Secția Boli Infecțioase, în timp ce 15 persoane infectate erau la nivelul compartimentului de Terapie Intensivă, unde a mai rămas doar un singur pat liber.

În locația de pe strada Tudor Vladimirescu situația stătea astfel: 6 pacienți suspecți, la un număr total de paturi disponibile 15 și 2 pacienți pe secția de Terapie Intensivă, unde este un total de 4 paturi disponibile 4, dintre
care 3 cu ventilator și unul cu oxigenator.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, 11 pacienți suspecți erau în locația Progresului (Spital 700), unde se dispunea de 22 de paturi. Pe secția de Terapie Intensivă erau internați 5 pacienți, fiecare pe unul dintre cele 5 paturi din secție, dar numai 4 dispunând de ventilator.

spot_img
spot_img

Politica