vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Circulația rutieră, restricționată pe mai multe sectoare de drum

Circulația rutieră va fi restricționată în ziua de 27.09.2021, în intervalul orar 19:30 – 23:30, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele UNIVERSITATEA CRAIOVA şi DINAMO BUCUREȘTI ce va avea loc pe Stadionul de Fotbal din incinta Complexului Sportiv Craiova.

Astfel, se restrictionează circulația pe bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi intersecţia cu str. Râului.

De asemenea, în ziua de 27.09.2021, în intervalul orar 22:30 – 23:30,circulaţia rutieră va fi restricţionată și pe următoarele sectoare de drum:

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • bld. Ştirbei Vodă, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Calea Unirii și intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către 1 Mai;

Accesul în zonele restricţionate va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele cu regim de circulație prioritară, pentru cele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, pentru autovehiculele care transportă persoane cu dizabilități, precum şi pentru autovehiculele care vor transmite evenimentul.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Politica