Craiova. Circulația rutieră, restricționată pe mai multe sectoare de drum

Date:

Circulația rutieră va fi restricționată în ziua de 27.09.2021, în intervalul orar 19:30 – 23:30, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele UNIVERSITATEA CRAIOVA şi DINAMO BUCUREȘTI ce va avea loc pe Stadionul de Fotbal din incinta Complexului Sportiv Craiova.

Astfel, se restrictionează circulația pe bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi intersecţia cu str. Râului.

De asemenea, în ziua de 27.09.2021, în intervalul orar 22:30 – 23:30,circulaţia rutieră va fi restricţionată și pe următoarele sectoare de drum:

  • bld. Ştirbei Vodă, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Calea Unirii și intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către 1 Mai;

Accesul în zonele restricţionate va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele cu regim de circulație prioritară, pentru cele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, pentru autovehiculele care transportă persoane cu dizabilități, precum şi pentru autovehiculele care vor transmite evenimentul.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...