Olt. 17 posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie, scoase la concurs

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt scoate la concurs 17 posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie, prin încadrare din sursă externă.

Potrivit unui comunicat, a fost demarată procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare din sursă externă, a 12 posturi de ofiţeri de poliţie şi 5 posturi de agenţi de poliţie.

Înscrierile se fac on-line, pe adresa de e-mail: [email protected], în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare(pe data de 05.10.2021 până la orele 16:00). Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile respective sunt în specialităţile cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, comunicaţii şi informatică, pregătire profesională, reţinere şi arestare preventivă, cercetarea şi prevenirea criminalităţii, investigaţii criminale, structura de securitate, investigarea criminalităţii economice şi implementarea proiectelor europene.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfăşura proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, respectiv proba practică, în funcţie de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă.

Posturile de personal contractul vor fi scoase la concurs, în perioada următoare, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 286 din 23 martie 2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Populare

Recomandări

Vâlcea. Dispensar nou la Budești

Comuna Budești are parte de o investiție importană. Este...

„Nu mai sunt garouri. Cereți soțiilor să vă trimită tampoane!”

Într-un centru de înrolare din orașul Ielan, oblastul Volgograd,...

Părăsiți Rusia cât mai curând! Îndemnul MAE pentru români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) din România i-a îndemnat pe...