luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova: Arest preventiv pentru bătăușii de la mall!

Bărbatul și cei trei tineri care au agresat un bărbat și o femeie în parcarea mall-ului din Craiova au fost prezentați Judecătoriei Craiova care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioada de 30 de zile.

Totul s-a întâmplat acum trei zile, pe 20 septembrie, când un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani au fost agresați de către 4 persoane în parcarea de la Electroputere Mall Craiova. În urma incidentului atacatorii s-au urcat într-o mașină și au fugit, plecând într-o direcție necunoscută. Conflictul ar fi izbucnit de la locul de parcare. Polițiștii au fost anunțați de o tânără, de 21 ani, din Craiova , iar victimele au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În dimineața zilei de 21 septembrie, agresorii au fost identificați de către polițiști, fiind vorba despre un bărbat de 48 de ani şi 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova. Acestea au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri, iar Judecătoria Craiova a dispus arestarea preventivă a acestora astăzi, 23 septembrie, pentru o perioada de 30 de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica