marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj: Peste 300 de cazuri noi de COVID-19, într-o singură zi!

Județul Dolj a înregistrat astăzi, 23 septembrie, cel mai mare număr de infectări din valul 4 al pandemiei. Potrivit raportării zilnice a DSP Dolj, 303 de persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, din care 23 de elevi și 9 profesori. În secțiile de ATI, 40 de persoane sunt internate.

Cei mai mulți elevi infectați se află la Școala Gimnazială Traian și la CN Frații Buzești. Aici 3, respectiv 4 elevi de la mai multe clase sunt fie în izolare, fie întreaga clasă și-a mutat activitatea în online. Trei profesori de la CN Carol I și 2 de la Școala Gimnazială Rojiște se află acum în izolare.

Lista cu noilor cazuri din școli VEZI AICI

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cazurile cresc de la zi la zi în localitățile doljene unde 12 dintre acestea plus Municipiul Craiova se află în scenariul roșu. O comună se apropie de pragul de 8 infectări la mia de locuitori. Este vorba de Ghercești unde rata de infectare a ajuns la 7,57.

Numărul pacienților internați la spitalele din Bănie a crescut, astfel că la Spitalul de Boli Infecţioase sunt internate 283 de persoane, la Spitalul Judetean de Urgenta 25, la Spitalul de Neuropsihiatrie 9, iar la Spitalul Municipal Filantropia 12.

Până acum s-au înregistrat 29459 de cazuri confirmate cu noul coronavirus și 674 de decese.

Politica