Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Oltenii și restu’ lumii, la Slatina

Publicat

pe

A 16-a ediție a festivalului „Oltenii &.. Restu’lumii” se va desfășura în Slatina în perioada 24-26 septembrie. În cadrul ediției de anul acesta, vor avea loc activități precum cele culturale, concursuri de bancuri, dueluri epigramistice și momente de umor. De la eveniment nu vor lipisi nici bucatele tradiționale oltenești. Evenimentul va avea loc în Parcul Tineretului și este organizat de Primăria Slatina.

„Deoarece păstrăm tradiția, vă anunțăm cu bucurie că Primăria Municipiului Slatina reia organizarea festivalulului “OLTENII &… RESTU’ LUMII”. În cadrul celei de-a XXVI-a ediții, care se va desfășura în perioada 24-26 septembrie 2021, vor fi cuprinse activități culturale, concursuri de bancuri, dueluri epigramistice și momente de umor.

Pe lângă aceste activități, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de bucatele tradiționale oltenești, multe alte momente artistice și să întâmpinăm cu voie bună ansamblurile folclorice ce aparțin diferitelor etnii.

Menționăm faptul că, pe întreaga perioadă de desfășurare a acestui eveniment se vor respecta toate actele normative în vigoare la data desfășurării festivalului, cu privire la prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS CoV-2 (COVID19)”, conform organizatorilor.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.