Conecteaza-te cu noi

Dolj

Peste 32.000 de lei, obținuți de un tânăr în urma hărțuirii online

Publicat

pe

Un tânăr de 24 de ani din Dolj a fost reținut de polițiștii olteni după ce, timp de aproximativ două săptămâni, acesta ar fi șantajat un bărbat prin intermediul unei rețele sociale. Victima ar fi fost amenințată cu acte de violență în schimbul unor sume semnificative de bani.

În cadrul zilei de miercuri, tânărul vinovat a fost prins de oamenii legii.

„Ieri, 14 septembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Caracal, județul Olt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au prins în flagrant delict un bărbat, de 24 de ani, din județul Dolj, bănuit de șantaj.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 31 august-14 septembrie a.c., bărbatul, folosindu-se de o rețea de socializare, ar fi amenințat, cu acte de violență, un bărbat, de 29 de ani, în vederea obținerii de foloase materiale. Acesta este bănuit că ar fi primit de la persoana vătămată aproximativ 32.000 de lei.

La data de 14 septembrie, a fost realizată o prindere în flagrant delict, asupra tânărului fiind descoperiți 990 de lei.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.