luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Promenada Craiova se pregătește de concerte și spectacole de stand-up comedy cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români

Craiova, 26 aprilie. Promenada Craiova anunță o serie de evenimente de excepție pentru pasionații de stand-up comedy și muzică, transformând sesiunile de cumpărături într-o experiență de festival.

Astfel, în perioada următoare sunt așteptați Dan Badea, Feli, Antonia și Alex Velea pe scena din Promenada care vor aduce distracția și voia bună în rândul craiovenilor, înainte de Paște.

Seria evenimentelor debutează duminică, 28 aprilie, când Dan Badea, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up din România, va susține un spectacol începând cu ora 18:30, în zona de food court.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Distracția continuă în Promenada pe 1 mai, cu un concert memorabil care o va pune în lumina reflectoarelor pe Feli, de la ora 19:00. Fanii sunt așteptați pe terasa Promenada, situată la nivelul 1, unde vor descoperi scena, decorurile și vocile care merită auzite. În deschidere va cânta trupa de tineri artiști, Eclectic. Alcătuită din Bogdan Pîrvu, Andrei Ciobanu și Andrei Stan, este gata să surprindă publicul cu o varietate de genuri, de la rock până la pop și funk, potrivite pentru toate vârstele și preferințele muzicale.

Mai mult decât atât, centrul comercial le oferă cumpărătorilor încă un motiv de a se alătura concertului de pe 1 mai. În cadrul său, va avea loc și marele anunț al câștigătorului campaniei de Paște, premiul fiind o mașină Seat Arona.

Beneficiile clienților continuă și în mediul online. Pe 28 aprilie și 1 mai, clienții care descarcă aplicația SPOT și își creează un cont nou vor primi un voucher în valoare de 50 de lei, pe care îl pot folosi în magazinele partenere.

După sărbători, Promenada Craiova își așteaptă vizitatorii cu noi serii de surprize, de la sport până la concerte ale unor dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Iubitorii de fotbal sunt invitați să se bucure de expoziția Muzeul Fotbalului, între 10 și 19 mai, unde vor fi expuse în exclusivitate tricouri de legendă ale Naționalei României. De la sport la muzică este doar un pas pentru Promenada, astfel încât pe 24 mai, vizitatorii se vor bucura de momente de senzație cu nimeni alții decât Antonia și Alex Velea.

Mai multe informații despre evenimentele și ofertele centrului comercial pot fi găsite pe site-ul centrului comercial sau pe Facebook și Instagram.

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de 78.500 metri pătrați, din care noul centru comercial ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Centrul comercial găzduiește peste 120 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Printre cele peste 20 de magazine în premieră se numără Massimo Dutti, Mamaquilla, Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour, dar și de noile concepte de magazine din lanțul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2100 de locuri de parcare, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber. Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii.

Politica