Lapte, corn și măr pentru elevii doljeni

Programul „Lapte, corn și măr” și-a facut simțită prezența pe băncile școlilor din Dolj. Produsele au început să fie distribuite de marți, elevii primindu-le și pe cele pentru ziua de luni. În Dolj, peste 55.000 de elevi vor beneficia de acest program pe parcursul anului școlar 2021-2022, după cum anunță Președintele Consiliului Județean Dolj (CJ), Cosmin Vasile.

„Anul acesta, procedura de desemnare a furnizorilor de lapte, corn și măr a fost încheiată la timp pentru ca produsele să poată fi pe băncile școlilor încă din prima zi de cursuri. Aproximativ 56.000 de elevi din Dolj beneficiază, pe parcursul anului școlar 2021-2022, de Programul pentru școli <<Lapte, corn și măr>>. Fiecare dintre elevii care vor merge la școală va primi, în funcție de un program zilnic stabilit, lapte și corn, iaurt și corn sau măr și biscuiți. Consiliul Județean Dolj implementează acest program național și se va asigura ca derularea lui se desfășoară conform standardelor stabilite, în interesul tuturor elevilor”, a declarat Cosmin Vasile.

În cadrul programului, elevi vor primi un iaurt și un corn luni, marți și miercuri vor primi corn și lapte, și joi și vineri măr și biscuiți.

Distribuirea produselor va fi suspendată în cazul în care cursurile se vor face, la un momentdat online, din cauza ratei incidenței de Covid19.

Dacă școlile vor solicita, produsele aferente perioadei fară cursuri fizice, pot fi primite apoi. Într-o astfel de situație, se face o solicitare specială , mai anunță reprezentanții CJ Dolj

Populare

Recomandări

Elon Musk, criticat după ce a susținut că Rusiei i se cuvine Crimeea

Elon Musk a fost aspru criticat după ce a...

Zonă din Slatina, fără apă. CAO intervine

Compania de Apă Olt (CAO) a anunțat o avarie...

Slatina. Liber la cereri pentru acordarea de tichete sociale

Primăria Municipiului Slatina a anunțat demararea celui de-al 13-lea...

Economie la curent în școlile din Târgu Jiu. Ore mai scurte pentru elevi

Mai multe școli din Târgu Jiu și în județul...