Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Piață volantă, inaugurată la Slatina

Publicat

pe

Oltenii se vor bucura de zeci de produse proaspete pe care legumicultorii le vor aduce în noua Piață Volantă, ce va fi inaugurată sâmbătă.

Proiectul privind înființarea noului spațiu comercial este realizat de Consiliul Judeţean Olt, în colaborare cu Asociaţia Tinerilor Fermieri (ATF) din Olt .

În weekend, vor fi prezenți zeci de producători din județ, ce vor aduce flori şi plante ornamentale, legume, pepeni, miere, lactate, mere bio şi suc de mere bio. Până în acest moment, 15 producători și-au anunțat prezența, potrivit gazetanoua.ro.

„Fermierii aşteaptă cu mare interes să-şi poată expune produsele şi să le şi vândă. În acelaşi timp cred că acest demers este şi în beneficiul cetăţenilor din Slatina, care pot veni să ia legume româneşti, proaspete, aduse direct de la producători. Este un experiment, doar pentru ziua de sâmbătă, dar dacă lucrurile vor merge şi vom reuşi să ţinem lucrurile sub control, probabil că vom extinde piaţa şi sâmbătă şi duminică, atunci când la CJ Olt nu se lucrează”, a declarat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Piața Volantă se va afla în apropierea sediului Consiliului Județean Dolj.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.