Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Conducere nouă la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți

Publicat

pe

La sediul Jandarmeriei Mehedinți a avut loc luni, 13 septembrie a.c.,  ceremonia de predare-primire a comenzii și a drapelului de luptă al unității,  între locotenent-colonelul Vasile Nicolae și  colonelul Adrian Zanfir.

Locotenent-colonelul  Vasile Nicolae a predat comanda unității după ce a exercitat,  prin împuternicire, funcția de inspector șef, în perioada septembrie 2020-septembrie 2021. În conformitate cu Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, începând cu data de 10.09.2021, colonelul Adrian Zanfir a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef.

Activitatea s-a desfășurat în prezența domnului colonel  Alexandru Tobă, împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, a ofițerilor  specialiști din județele învecinate și a colectivului unității.

,,Domnul  colonel Adrian Zanfir este absolvent al Institutului Militar de Infanterie Nicolae Bălcescu. Din anul 2006 își desfășoară activitatea în cadrul structurii de ordine publică,  iar din anul 2007 este Șeful Serviciului Ordine și Siguranță Publică. Acesta a precizat că, împreună cu întregul efectiv al unității, își propune să reprezinte Jandarmeria Română ca o instituție sigură si credibilă, aflată în slujba legii și a cetățeanului” anunță IJJ Mehedinți.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.