vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Tânăr târgujian, în vizorul Poliției după ce ar fi pretins că este cadru MAI

Un târgujian în vârstă de 27 de ani a ajuns, sâmbătă, pe mâna oamenilor legii după ce,în mediul online, a apărut un videoclip în care acesta pretindea că este agent MAI. Tânărul era îmbrăcat într-o bluză de Poliție, pe filmare observându-se că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Mai mult, pe bordul autoutilitarei în care se afla se mai vedeau două doze de bere.

Târgujianul era sigur că nu va fi oprit în trafic, potrivit căruia „cu Poliția în mașină cine drac să ne mai oprescă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova
https://www.youtube.com/watch?v=AltobzCLQmI

Dun imaginile postate pe internet reiese că mașina se deplasa în zona Drăgoieni din Târgu-Jiu. Filmarea a fost postată pe contul de Instagram al șoferului, sâmbătă după-amiază, conform tvsud.ro.

„La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu -Biroul de Investigații Criminale, ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, au identificat un tânăr de 27 de ani , din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de uzurparea de calități oficiale.

Tânărul a fost condus de polițiști la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu pentru continuarea cercetărilor”, a transmis IPJ Gorj.

Adrian B. este numele tânărului care a fost filmat băut la bordul unei autoutilitare, în timp ce purta în mod ilegal uniforma de poliție. Din primele cercetări, acesta nu ar  fi cadru MAI, ci ar lucra la un magazin de insecticide din municipiul Târgu Jiu, după cum afirmă unele surse.

Cert este că tânărul a ajuns în vizorul polițiștilor pentru audieri, urmând să fie dispuse măsurile legale.

Conform art. 241 Cod Penal, purtarea, fără drept, de decorații, de uniforme sau de semne distinctive ale unui organ de stat, se pedepsește cu închisoare.

Politica