vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova şi Târgu Jiu în finala „Capitala Tineretului din România 2023”

Craiova, Târgu Jiu și Târgu Secuiesc sunt cele 3 oraşe ajunse în finala competiției „Capitala Tineretului din România 2023”. La cea de-a șasea ediție a programului s-au înscris 6 orase şi anume: Craiova, Satu Mare, Târgu Jiu, Târgu Neamț, Târgu Secuiesc și Vaslui.

Cele trei oraşe vor trebui să depună dosarul de candidatură până pe data de 1 octombrie, câștigătorul urmând să fie anunțat pe 9 octombrie în cadrul Summitului Tinerilor, ediția a VI-a. „Jurizarea candidaturilor se va face în funcție de o serie de criterii, printre care motivația care a stat la baza fundamentării candidaturii, coerența viziunii, a misiunii și a obiectivelor și corelarea proiectelor propuse cu strategii și documente de politici publice de tineret”, au declarat organizatorii, careau adăugat și că orașul câștigător va primi un premiu în valoare de 50.000 de euro și va deține titlul de „Capitala Tineretului din România” în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2023.

„Capitala Tineretului din România” este un program-cadru de tineret, creat la nivel național, ce funcționează asemănător cu cel al „Capitalei Europene a Tineretului”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica