sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Tom Cruise a aterizat cu elicopterul direct în grădina unei femei: „nu-mi vine să cred”

Tom Cruise, actorul de 59 de ani, filmează în Marea Britanie o nouă serie din „Mission Impossible”, și a cerut luni, 23 august, permisiunea de a ateriza de urgență în grădina unui cuplu din Warwickshire, după ce aeroportul din Coventy se închisese temporar.

Potrivit Metro, Allison Webb nu a știut identitatea „vipului” care îi va „călca” terenul decât în momentul în care Tom Cruise a coborât din aparatul de zbor, notează libertatea.ro.

„Am fost de acord, după ce am fost sunată de autorități. M-am gândit că ar fi drăguț pentru copii să vadă elicopterul aterizând în grădină. Când Tom Cruise a coborât, ne-am simțit wow”, a declarat Allison Webb, într-o intervenție la BBC. Tom le-a mulțumit celor care l-au ajutat și, deși era în întârziere la filmări, le-a permis copiilor să urce în elicopter și a făcut pe ghidul. Ulterior, după ce Cruise a plecat cu o mașină închiriată, copiii lui Allison au fost plimbați un sfert de oră de pilotul elicopterului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Actorul este cunoscut pentru pasiunea sa pentru aviație și își pilotează, de multe ori, propriile elicoptere. Anul trecut, actorul a şocat câțiva jucători de golf, când a aterizat cu elicopterul pe terenul lor din Londra, Marea Britanie. Cruise a sosit pe terenul de golf la manşa elicopterului, pentru a lua prânzul la un restaurant din apropiere.

Cruise continuă filmările pentru  „Misiune Imposibilă 7” la Studiourile Warner Bros din Leavesden, Hertfordshire. Seria „Mission: Impossible” a adus încasări de 2,9 miliarde de dolari.

spot_img
spot_img

Politica