sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Copil ucis de un șofer fugar

Un copil de 7 ani, din Bistreț, a fost ucis de un șofer care a fugit de la locul faptei. Accidentul a avut loc în seara zilei de Sfânta Maria, dar până în acest moment, când au fost întrebați de jurnaliști despre cele petrecute, polițiștii nu au spus nimic. Șoferul fugar a fost prins și reținut.

„Ieri, 15 august, în jurul orei 20.15, polițiști din cadrul Poliție Municipiului Băilești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Bistreț s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un autoturism, care se deplasa pe DN 55 A, în comuna Bistreț, ar fi accidentat un copil care se deplasa pe bicicletă, după care și-ar fi continuat deplasarea, părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din păcate, în urma evenimentului rutier, copilul de 7 ani a decedat la fața locului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Politistii au continuat cercetările, în vederea identificării conducătorului auto și tragerii acestuia la raspundere.

In urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr de 30 de ani, din comuna Bistreț, care a fost reținut 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

In cursul zilei de 17 august, cel în cauză urmează să fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.”-au anunțat în această seară reprezentanții IPJ Dolj

spot_img
spot_img

Politica