Horoscop 3 august 2021. Vărsătorii fac pasul cel mare

Date:

Berbec 

Nativii din zodia Berbec au nevoie de prezența prietenilor în viața lor. Prietenii nu apar brusc în viața dumneavoastră, așa că va trebui să le scrieți. Veți primi niște oferte bune de la bancă pentru obținerea unor credite.

Taur

Taurii sunt confuzi. Astăzi, aveți o predispoziție să cheltuiți mai mulți bani decât ar trebui. Munca vă ocupă foarte mult timp, iar asta s-ar putea să vă aducă discuții în relația de cuplu. Aveți grijă la durerile de gât.

Gemeni

Apar schimbări majore în relația de cuplu. Astrele vă sugerează să lăsaţi deoparte grijile pentru cei din jur. S-ar putea să schimbați locul de muncă. 

Rac

Racii se bucură de iubirea celor dragi. Încercați să vă controlați cheltuielile, pentru că aveți tendința să intrați serios cu mâna în buzunar. Astăzi, aveți parte de o întâlnire neașteptată. Aveți ușoare dureri de articulații. 

Leu

Leii se bucură de o zi plină de energie. Aveți așa multă energie, încât vă oferiți să faceți și treaba altora. Luați-o mai ușor, s-ar putea să se obișnuiască cu asta. În ceea ce privește relația de cuplu, aceasta are de suferit în urma unei discuții în care ați fost arogant și agresiv. 

Fecioară

Pe plan financiar, nativii din zodia Fecioară au o perioadă foarte bună. Veți primi o sumă importantă de bani de la cineva apropiat. Prin intermediul unui coleg, veți obține un nou loc de muncă.

Balanță

Relația de cuplu are nevoie de un refresh. Sunteți foarte stresați și ați cam uitat de partenerul dumneavoastră. În a doua parte a zilei, veți fi nevoiți să luați o decizie importantă. 

Scorpion

Scorpionul este luat prin surprindere cu o călătorie în interes de serviciu. Aflarea veștii s-ar putea să vă aducă o ușoară nemulțumire, însă priviți partea bună a lucrurilor. Astrele prevăd o mărire de salariu după această călătorie. 

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător simt nevoia de mai multă încurajare din partea familiei. Vă doriți să faceți ceva, legat de dumneavoastră, însă nu vă simțiți îndeajuns de sprijinit de către familie. Încercați să le explicați că asta vă face fericit. 

Capricorn

Capricornilor le sunt recunoscute meritele la locul de muncă. Astrele vă sugerează să faceți o vizită de rutină la medic. Partenerul dumneavoastră vă pregătește o surpriză. 

Vărsător 

Astăzi, apare o situație tensionată în familie. Încercați să fiți înțelepți și să nu intrați în discuții. În ceea ce privește relația de cuplu, vă gândiți să faceți pasul cel mare. 

Pești

Peștii vor să se distreze mai mult, așa că plănuiesc o escapadă într-un parc de aventură. Începutul de lună vă aduce multă energie pozitivă. Aveți grijă în a doua parte a zilei, când sunteți predispuși la accidentări ușoare. 

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...

VIDEO/ Autoutilitară în flăcări la Slatina

O autoutilitară a luat foc joi după amiază la...