joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lui Reghecampf nu-i merge bagheta. CSU Craiova dezamăgește și în campionat

CSU Craiova a pierdut meciul disputat în compania celor de la FC Botoșani, scor 2-1. Oltenii au condus, dar fără rost, pentru că după pauză oaspeții au întors soarta meciului. Reghecampf nu pare să scoată o „baghetă magică” din sacou nici în Liga 1, după ce alb-albaștrii au fost eliminați din Conference League tot cu el pe bancă.
CSU Craiova – Botoșani 1-2 Au marcat: Gustavo 40 / Ongenda 48, E. Papa 52
CSU CRAIOVA: Lazar – Vlădoiu, Bălașa (63 Fedele), Constantin, Bancu – Vînă (53 Cîmpanu), Mateiu (53 Screciu), Nistor – Gustavo, Koljic, Baiaram (55 Ofosu). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.
FC BOTOȘANI: Pap – Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – Chindriș, Edjouma – Papa, Ongenda, Florescu (84 Fili) – Roman (69 Sila). Antrenor: Marius Croitoru.
Antrenorul CSU s-a declarat extrem de dezamăgit la finalul meciului și a spus că va face câteva schimbări, chiar și la nivel de lot. Reghecampf este decis să renunțe la anumiți jucători și să-i mai ceară întăriri lui Mihai Rotaru.
„E dureros pentru toată lumea. Două reprize total diferite. O primă repriză foarte bună, unde am controlat jocul, am și marcat. În a doua repriză am avut 10 minute foarte slabe, când adversarul marchează două goluri. N-ar trebui să se întâmple la o echipă de nivelul ăsta. Le-am spus jucătorilor că n-am cum să trec cu vederea anumite chestii. N-am cum să fac o analiză acum. Ai ocazii, marchezi, dar termini meciul cu o înfrângere. Toată lumea rămâne cu ultima impresie, aceea că ai pierdut meciul. Eu zic că azi am avut și puțin ghinion. Portarul lor a salvat incredibil. Pe mine mă deranjează că primim goluri foarte ușor, unde putem fi mai concentrați. Cunosc calitățile lor, știu că putem marca din aproape orice situație, dar trebuie să ne concentrăm pe partea de apărare, unde primim foarte ușor gol. În situația respectivă (n.r – golul lui Enriko Papa), suntem 6 contra 3. Suntem în avantaj, avem om lângă omul care a marcat, deci n-ar fi trebuit să se întâmple asta. Trebuia să blocheze. Suntem prea poeți în 16 metri și n-ai voie, mai ales la primul gol. Dacă te duci cu el, trebuie să pui piciorul și să nu-l lași să tragă. Noi invităm adversarul să dea gol și asta nu se va mai întâmpla. Avem mulți jucători cu calitate, dar probabil o să avem niște discuții, vedem ce vom putea face în anumite poziții, pentru că mai avem nevoie de anumite întăriri. Toată lumea e de acord cu întăririle, în special patronul, dar nu se pot face peste noapte. Nu știu despre discuția cu Andrei Vlad. Am spus că Andrei e un portar de valoare, e interesant pentru orice echipă. Am vorbit cu Vînă, mi-a spus exact ce a făcut, a făcut toată pregătirea, dar n-am avut emoții cu el. Mai are și el de muncă, trebuie să se integreze”, a spus Reghecampf.
Ionuț Vînă a fost aruncat direct în focuri de Laurențiu Reghecampf, dar nu a putut să își ajute prea mult colegii în partida pierdută cu FC Botoșani. Mijlocașul s-a plâns de căldură la finalul meciului.
„Mă simt rău acum din foarte multe puncte de vedere, mai ales meciul din seara asta. Am avut o primă repriză cât de cât bună, nu cred că le-am dat mari șanse să ajungă la poartă, dar după ce am ieșit de la cabine n-am mai fost concentrați, am lăsat spații, a venit acel prim gol după ieșirea de la cabine și asta ne-a cam dereglat un pic. După care, o fază fixă, n-am fost concentrați. Ratăm, se poate întâmpla oricui, dar trebuie să muncim mai mult și să încercăm mai mult. Chestia e că primim goluri și asta nu e ok. Trebuie să vedem ce greșim și pe parcurs să nu mai facem. Da, mi-a zis Mister că o să mă bage, încă nu am ritm de joc. Ușor-ușor o să muncesc din ce în ce mai mult la antrenament și o să-mi intru în ritm. Mi-e foarte greu, a fost și foarte cald, dar nu e o scuză. Trebuie să privim înainte. Avem o săptămână în care ne putem pregăti mult mai bine. Am ieșit din Europa, avem timp, trebuie să ne reglăm din toate punctele de vedere și să arătăm altfel în meciul cu FC Voluntari”, a declarat Ionuț Vînă.


foto: Facebook/UCVOficial

Politica