Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Doi olteni, arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

Publicat

pe

Doi bărbați din Olt au ajuns după gratii după ce ar fi fost depistați că fac trafic de droguri de mare risc. Ar fi vorba despre patronul unui restaurant din Slatina și un angajat al său.

Aceștia au fost prinși în flagrant, miercuri, în timp ce încercau să vândă 250 de grame de cocaină în centrul Craiovei. Oamenii legii au efectuat ulterior mai multe percheziții la domiciliile acestora, dar și la restaurantul cu pricina. Au fost ridicate două cântare electronice și o armă, după cum susțin procurorii.

Cei doi au fost prezentaţi joi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

„În baza art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e C.pr.pen., art. 223 alin. 2 C.pr.pen şi art. 226 C.pr.pen. admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului BRAICAN ALIN RĂZVAN IONUŢ pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.07.2021 şi până la data de 27.08.2021, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului POPA BOGDAN VASILE pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.07.2021 şi până la data de 27.08.2021, inclusiv. În baza art. 230 C.proc.pen. dispune emiterea, de îndată a mandatelor de arestare preventivă faţă de inculpaţii Braican Alin Răzvan Ionuţ şi Popa Bogdan Vasile.c

În baza art 275 alin 3 C.pr.pen cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru părţile lipsă Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 29 iulie 2021, ora 17.20”, potrivit Tribunalului Dolj.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.