6 suporteri, interziși pe stadion după FCU Craiova-Dinamo

Date:

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 6 suporteri, cu amendă în valoare totală de 1150 lei, în urma meciului dintre FCU Craiova și Dinamo. Fanii au fost amendați pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, introducerea sau încercarea de introducere a băuturilor alcoolice în arena sportivă și aruncarea în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel.

Cei șase nu au fost doar amendați: „S-a luat asupra acestora măsura de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni și 1 an. În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.”, informează jandarmii.

Organizatorul a fost sancționat pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii în ceea ce privește controlul persoanelor la intrarea în stadion și interzicerea accesului cu obiecte pirotehnice, precum și societatea de pază pentru nerespectarea măsurilor stabilite.

Recomandăm suporterilor, ca pe timpul competițiilor sportive să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât, pe lângă amendă, li se poate aplica și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, este mesajul Jandarmeriei.

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...