vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cicâldău, prezentat oficial de Galata! Mesajul decarului pentru craioveni!

Mihai Rotaru va încasa pentru Cicâldău 6,5 milioane de euro și a investit în campania pentru titlu din această vară 205.000 euro pentru Mărieș și Lazar.

Transferul lui Cicâldău la Galatasaray s-a perfectat. Cele două cluburi implicate au făcut anunțul oficial pe paginile de socializare. Mihai Rotaru va încasa 6.5 milioane de euro pentru decar, în vreme ce jucătorul va avea un salariu anual la gruparea din Istanbul de 1.1 milioane euro. „Cic” a semnat cu Galata pe o perioadă de 5 ani, până în 2026.
Pe rețelele de socializare, jucătorul a adresat un mesaj foștilor coechipieri și suporterilor craioveni: „Bună seara tuturor! Aș vrea să mulțumesc suporterilor, staff-ului și, în special, jucătorilor. Ați fost ca o familie pentru mine în acești trei ani, unde am trăit și momente bune, și momente mai puțin bune. Practic ați fost ca o familie, unde m-am simțit foarte bine. Pe această cale aș vrea să vă mulțumesc pentru ce mi-ați oferit fiecare în parte și pentru gândurile bune pe care mi le-ați oferit, mai ales atunci când nu era o perioadă tocmai bună. Am mare încredere în echipă, în colegi și în suporterii echipei și sunt sigur că anul acesta o să faceți o figură foarte frumoasă”.

Politica