marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se anunță război pe Oblemenco! 800 de câini sunt așteptați în Bănie!

Pe lângă duelul din teren, la fel de interesant va fi și meciul dintre Peluza Sud 97 și Peluza Cătălin Hâldan.

Dinamoviștii anunță o deplasare istorică la partida cu FCU Craiova, programată în această seară, pe Oblemenco.
„UPDATE – deplasare Craiova, luni, 26 iulie
Informații complete și importante:
Peste 800 de CÂINI vom fi prezenți la Craiova! În urma numărului foarte mare de cereri, tocmai am suplimentat numărul de autocare. Acum, 10 autocare de peste 55 de locuri fiecare ne stau la dispoziție. Mulțumim, www.winner.ro, pentru implicare și ajutor!
Prețul este de 40 Lei / persoană (cu biletul la meci inclus) sau 30 Lei / persoană (fără bilet la meci, dacă l-ați luat deja).
De asemenea, am pus biletele în vânzare, la casele de la Dinamo, pentru cei care merg în deplasare cu mașinile personale sau alte mijloace de transport, după cum urmează:
Vineri, 15:00-18:00
Sâmbătă, 12:00-20:00
Duminică, 12:00-18:00
Luni, 12:00-15:30
Prețul unui bilet este 10 Lei.
Pentru cei care ajung direct la Craiova și nu au bilet, le vom da la intrarea în sectorul nostru, începând cu ora 19:30. Avem pentru toată lumea! (…)
De asemenea, veniți îmbrăcați DOAR în ROȘU, ALB sau NEGRU! Este și condiție de acces.
Întoarcerea va fi imediat după meci.
BRAVO, CÂINILOR! VA FI O DEPLASARE MEMORABILĂ”, e anunțul de pe pagina galeriei dinamoviste.
De partea cealaltă, ultrașii Craiovei și-au ironizat rivalii printr-un comunicat postat în cursul săptămânii trecute:
„CRAIOVA BATE dinamo!
A venit momentul! După 10 ani, Știința joacă primul meci de la revenirea în Liga 1 pe Central. Sorții au decis ca acest meci de gală să îl disputăm chiar împotriva câinilor, fapt ce impune o atmosferă de poveste pentru a le readuce aminte patrupedelor cum este să joci în compania Universității Craiova!
Adunarea este strigată luni, începând cu ora 18:00. în Centrul Vechi, punct de unde vom pleca organizat către stadion. Toată lumea este așteptată în negru și cu motivația de a cânta pe tot parcursul meciului!
Cum bine știți, pentru a intra pe stadion este necesară prezentarea unui act doveditor al vaccinării sau testării negative. Testele antigen rapide se pot efectua la clinica VitaPlus, punctul special amenajat pentru membrii Peluzei Sud fiind cel de pe Str. România Muncitoare nr. 3, prețul unui test fiind de 25 lei.
E momentul nostru! Înainte Sud!”

Politica