vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Drăgășani. O femeie a fost lovită de lăzile cu bere scăpate dintr-un TIR

O femeie a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident. Evenimentul rutier a avut loc marți dimineața, în municipiul Drăgășani, pe strada Tudor Vladimirescu. Un TIR Un TIR încărcat cu bere a pierdut încărcătura și a rănit un pieton care se deplasa pe marginea drumului.

Victima a suferit o plagă tăiată la nivelul fetei, un traumatism la picior și un traumatism cranio – facial. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele date se pare că un autotren încărcat cu bere s-a balansat în timpul deplasării, toată încărcătura răsturnând-se pe carosabil şi lovind un pieton. Şoferul nu a consumat alcool, traficul se desfăşoară alternativ. Femeia a fost preluată de ambulanţă, pentru a fi transportată la spital”, a menţionat şi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Sandra Bălteanu, conform adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pompierii militari intervin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, polițiștii cercetează la fața locului pentru a stabili cum s-a petrecut cu exactitate accidentul.

Politica