vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trenduri pentru vară – ce haine nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Îți plac hainele elegante? Sau mai degrabă cele casual? Ești adepta rochiilor sau preferi mai degrabă pantalonii? Lungi sau scurți? Clasici sau moderni?

Oricare ar fi răspunsurile la aceste întrebări, trebuie să știi un lucru: în acest sezon nu trebuie să îți lipsească din garderobă câteva articole. Nu numai pentru un confort sporit, ci și pentru a fi la modă, iată ce ținute poți alege. 

Ce pantaloni se poartă în acest sezon?

Sezonul acesta este sezonul pantalonilor largi. Stilul boyfriend este în vogă, iar posibilitățile de a combina o pereche de pantaloni la modă cu celelalte articole din ținută sunt nenumărate. Ai șansa astfel de a alege o pereche de pantaloni puma dama pe answear.ro pe care îi poți purta alături de un top colorat pentru o ținută casual perfectă sau poți adopta un stil de stradă deosebit dacă alegi să îi combini cu un tricou oversize sau un hanorac lejer. Cu o pereche de pantaloni negri sau verde armată obții un stil vestimentar clasic, dar în același timp la modă. Alege topul potrivit pentru ei și simte-te liberă – confortul este absolut. Nu uita și de clasicul denim pe care îl poți purta cu orice ocazie – blugii albaștri sunt atemporali, confortabili și ușor de combinat în orice variantă preferată, pentru ținute mai elegante sau mai puțin elegante, pentru plimbări sau pentru lucru. Alături de un tricou vans barbati pe answear.ro, și bărbații au șansa de a-ți alege ținutele confortabile și la modă în același timp. 

Policlinica Buna Vestire Craiova
rochii

Rochii sau fuste – ce pot alege pentru vara aceasta?

Eleganța absolută este înlocuită vara aceasta de confort și simplitate. Rochiile lungi, transparente, în culori deschise sunt tendința acestei veri. Acestea sunt pline de feminitate și pot fi purtate și pentru ieșirile de duminică în oraș, și pentru ținutele de muncă la birou. Completate de o pereche de sandale elegante, acestea pot fi purtate pentru ocaziile deosebite, iar în combinație cu o pereche de șlapi, acestea pot constitui ținuta perfectă pentru plajă. 

Și fustele sunt la modă în acest an, în variantele mai lungi și, bineînțeles, tot în culori vii. Acestea adaugă un strop de senzualitate oricărei ținute, iar confortul este marele avantaj obținut prin alegerea unui articol de îmbrăcăminte de acest fel. 

Ce încălțăminte să alegi pentru acest sezon?

Pentru că este sezonul confortului absolut, o pereche de ghete tommy hilfiger dama pe answear.ro este cea mai bună alegere pe care o poți face. Realizate din materiale de calitate, acestea pot fi încălțate la diverse ținute casual sau elegante. Alegând o pereche de pantofi în stil clasic, îi poți combina la diverse ținute, iar cum vara aceasta este una a ținutelor colorate, această variantă de încălțăminte completează perfect orice alegere a hainelor. 

Așadar, din garderoba ta de vară nu trebuie să lipsească în acest an nici pantalonii largi, nici rochiile colorate, iar cu o pereche potrivită de pantofi completezi orice ținută la modă în care te simți deosebit. Stil, confort, culoare, acestea sunt cuvintele cheie care caracterizează ținutele de vară din acest sezon.

Politica