sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu 20 de mașini pe Autostrada Soarelui. Traficul este oprit

UPDATE:  Ultimul bilanț arată că 55 de mașini au fost implicate în 4 accidente în lanț pe drumul spre mare, traficul fiind blocat.

Potrivit ISU Constanța, au fost patru zone de carambol. 15 persoane au fost transportate la spital, printre care 5 copii și 10 adulți. În total au fost implicate 55 de autoturisme cu 155 persoane.

Ulterior, în urma carambolului, au fost preluate 17 victime, între care cinci copii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului acționează 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași, iar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a trimis în zonă și un spital mobil.

Un accident în care au fost implicate 20 de maşini a blocat total traficul pe Autostrada Soarelui.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la kilometrul 183, în zona Medgidia, pe sensul către litoral,  s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme.

Două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme, mai ales că e vineri şi mulţi pleacă deja la mare pentru un weekend prelungit.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor sau întoarcerile pe segmente de drum, unde această manevră este interzisă.

Politica