marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Desfăşurare impresionantă de forţe în urma unui apel de sechestrare, dovedit ulterior fals

Dispozitive impresionante de pompieri, poliţie, jandarmi şi ambulanţe s-au deplasat joi seara în cartierul Petrişor din Râmnicu Vâlcea, în urma unui apel la 112.   

O femeie a apucat să spună că este sechestrată, apoi apelul s-a întrerupt, fie pentru că s-a închis, fie s-a pierdut semnalul. Personalul STS a încercat în mai multe rânduri să o contacteze. Dar cum nu a mai răspuns la apeluri, s-a luat decizia de a localiza apelul, iar când a fost identificat locul, au fost trimise în zonă mai multe echipaje, inclusiv mascaţi – poliţiştii de la Acţiuni Speciale. 

Ajunși la fața locului, pompierii s-au urcat cu scara unei autospeciale până la etajul 1 al apartamentului pentru a vedea care este situaţia din interior.    Abia apoi poliţiştii au bătut la uşa apartamentului pentru a afla ce s-a întâmplat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În realitate, femeia se certase cu soţul / iubitul ei. Şi într-un acces de furie a pus mâna pe telefon, ca să anunţe că e sechestrată, dar a renunţat rapid.    Ulterior, avea să recunoască faptul că nu a mai răspuns la telefon de teama consecinţelor, scrie adevarul.ro

 Legislaţia din România pedepseşte apelurile false la 112 cu amendă de până la 4.000 de lei sau cu muncă în folosul comunităţii de până la 400 de ore. 

Operaţiunea s-a finalizat aproape de miezul nopţii, când forţele de intervenţie au părăsit zona.

Foto: Adevărul

Politica