vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 9 iulie 2021. Gemenii au succes pe plan financiar

Berbec

Vei acţiona cu tact şi diplomație şi vei atrage de partea ta prieteni noi. Vei încerca să te recalifici sau să-ţi îmbunătățeşti cunoştinţele într-o limbă străină sau poate vei avea o profesie în plus ori, de ce nu, vei practica științele oculte.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Familia ta pare mai reticentă la opțiunile tale din ultima vreme, dar știi, cu tact și diplomație, să-i faci pe toţi să te aprobe şi să te urmeze. Consensul va sta la baza unui climat extrem de cald în cuplu.

Gemeni

Dacă exerciți o profesie liberală sau comercială, este bine să-ţi cultivi simţul ordinii, iar ideile bune te vor ajuta să îmbogățești imaginea brandului. Vei reuşi astfel şi succesul pe planul financiar.

Rac

E o perioadă bună pentru viața profesională. Prin urmare, trebuie să faci tot posibilul pentru a obține sarcini noi, eventual să soliciţi sprijin sau recomandări de la şefi și vei reuşi să dezvolţi proiecte la scară largă.

Leu

La locul de muncă, eşti îndrăzneţ, competitiv, dar eficienţa şi succesul tău pot provoca tensiuni și rivalități profesionale. Te bucuri de influențe favorabile şi vei regla mici neînţelegeri în familie, vei aduce armonie în casa ta.

Fecioară

Deciziile importante le vei lua cu ajutorul sfaturilor unor oameni competenţi, profesionişti, pe care îi vei plăti, dar această plată nu va fi o cheltuială, ci o investiţie.

Balanţă

Acasă e bine să nu mai ai în mod sistematic ultimul cuvânt în discuțiile cu cei dragi, ci să fii mai tolerant și mai înţelegător. Această atitudine va dezamorsa cearta și va aduce linişte între membrii familiei.

Scorpion

Succesele realizate în viaţa socială şi profesională sunt un factor de coeziune în familie și un pretext pentru a-ţi schimba atitudinea negativă. Înţelegerea cu persoana iubită este esenţială în această perioadă.

Săgetător

Cel mai înțelept lucru pe care trebuie să-l faci este să adopţi un comportament discret și oarecum de bun-simţ, ca să nu strici relaţiile cu cei din jur. Deşi ai unele probleme de rezolvat cu aceştia, tactul şi diplomaţia ar trebui să fie aliaţii tăi de bază.

Capricorn

Căminul este locul cel mai reconfortant pentru tine, unde familia, copiii îţi vor oferi căldura necesară pentru a-ţi reîncărca bateriile. La locul de muncă, vei avea parte de unele provocări neaşteptate, dar care se vor rezolva rapid.

Vărsător

Relaţiile cu cei din jur sunt sarea şi piperul existenţei tale şi fac o atmosferă excelentă. Ai parte de momente speciale alături de cei dragi şi eşti mereu în centrul atenţiei prietenilor tăi. Este timpul pentru distracţie şi relaţii noi.

Peşti

Celor dragi le lipseşte forţa de acţiune, iar tu te vei simți cu adevărat fericit în compania lor şi-i ajuţi să depăşească impasul. Ai mereu un gând bun pentru fiecare, ceea ce te face sprijinul moral al tuturor. Totul merge de minune în relaţia de cuplu.

Politica