miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor de 11 ani, rănit într-un accident în Grădinari

Un băiat în vârstă de 11 ani a ajuns la spital, miercuri seara, în urma unui accident rutier produs în localitatea olteană Grădinari.

Potrivit oamenilor legii, minorul, care era pe bicicletă, a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla un bărbat de 46 de ani din județul Vâlcea.

Atât adolescentul, cât și șoferul au fost transportați la Spitalul Municipal Drăgășani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 07 iulie a.c., ora 21.30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 64, în localitatea Grădinari.

În eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Sutești, județul Vâlcea  și un biciclist, un minor, de 11 ani, din comuna Grădinari.

În urma coliziunii, atât biciclistul cât și conducătorul auto au fost transportați la Spitalul municipal Drăgășani, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului”, potrivit IPJ Olt.

Polițiștii olteni continuă cercetările ma fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Politica