joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Târgu Jiu s-a împăcat cu Poliția Locală



Marcel Romanescu a revenit la sentimente mai bune în ceea ce privește Poliția Locală din oraș, după ce edilul amenința cu desființarea.

„Observ schimbări în bine la Poliția Locală Târgu Jiu. Pe lângă oamenii care și-au făcut treaba acolo, majoritatea angajaților au înțeles rolul pe care îl are această instituție și încep să apară rezultatele.  O deschidere mai mare către sesizările cetățenilor, o activitate intensificată, mai multa transparență, sunt semnale care mă fac să cred că instituția se redresează și devine acea direcție a municipalității de care cetățenii au nevoie. Sub coordonarea doamnei Mirela Stamate lucrurile au început să se miște bine și primesc tot mai multe semnale în acest sens. Instituția devine mai eficientă și voi sprijini eforturile angajaților promovând acțiunile lor. Îi asigur că în aceste condiții putem avea o colaborare foarte bună, mai ales că avem un scop comun, acela de a deservi interesele comunității”, a spus Marcel Romanescu.

La începutul acestei săptămâni, polițiștii locali din Târgu Jiu au dispus confiscarea mai multor produse comercializate ilegal în zona centrală a municipiului.  Acțiunea s-a desfășurat ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea cetățenilor.  Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 1000 lei pentru desfășurarea unor activități de comerț stradal fără a îndeplini condițiile legale în acest sens, fiind confiscate recipiente cu parfum și obiecte de cult religios.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica