joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cristina, singura elevă din țară care a terminat liceul în mediul rural și a obținut nota 10 la BAC

Cristina Lupu este absolventă a Colegiului Tehnic Mătăsari. Aceasta a obținut un rezultat de excepție la Bacalaureat. Tânăra este singura elevă din România care a terminat liceul în mediul rural și reușește să obțină nota 10 la toate probele examenului. Gorjeanca a învățat după o metodă proprie, acasă, și la școală, cu profesorii. Ea nu a urmat meditații.

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan-Morega, a ținut să o felicite pe tânăra cu rezultate de excepție la Bacalaureat, dar și pe ceilalți elevi ce au făcut cinste județului.

„Cristina Lupu este un exemplu pentru toți elevii, că poți să reușești indiferent de obstacolele vieții. Felicitări tuturor celorlalți absolvenți de liceu din județul Gorj care au obținut note maxime la Bacalaureat (Cristina Tauru-de la Liceul Tehnologic Turceni, Oana-Gabriela Călescu, Bogdan Dumitrescu-Colegiul Național „Spiru Haret“, Luisa Voicu-Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“) și candidaților care au reușit să promoveze Bacalaureatul cu note foarte bune!”, a scris Corneliu Răducan-Morega, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica