joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Continuă căutările în Dunăre în cazul minorului din Ciupercenii Noi

Update/ Trupul neînsuflețit al băiatului a fost găsit

„Persoana data disparuta pe dunare a fost gasita de scafandri de la ISU OLT decedata si este predata echipajului de politie pentru identificare.” – ISU Dolj

____

Policlinica Buna Vestire Craiova

Căutările adolescentului în vârstă de 17 ani care a dispărut, marți după-amiază, în apele Dunării, în zona localității Ciupercenii Noi, au fost reluate în această dimineață.

Echipe de pompieri și scafandrii l-au căutat toată seara pe minor, însă fără rezultat. La fața locului a fost prezent și un elicopter SMURD care a survolat zona.

Ieri, 6 iulie, în jurul orelor 16.00,  poliţişti din cadrul Postului de Poliție T.N. Calafat au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr din comuna Ciupercenii Noi, cu privire la faptul că fratele său, de 17 ani, din aceeaşi localitate, a dispărut în apele fluviului Dunărea, pe raza localității Ciupercenii Vechi, în timp ce se afla la scăldat.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii împreună cu un specialist criminalist din cadrul Poliției Municipiului Calafat, pompieri și elicopterul  SMURD din cadrul I.S.U. Dolj, o echipa de scafandri din cadrul I.S.U. Olt și poliţişti  din cadrul S.T.P.F. Dolj cu o ambarcaţiune, care au început activităţile de căutare a tânărului.

Echipa de scafandri a desfășurat  activități de căutare în cursul zilei de ieri, până în jurul orelor 22.10, persoana nefiind găsită.

În această dimineaţă căutările au fost reluate, echipele de căutare desfăşurând activităţi în vederea găsirii persoanei în cauză”, potrivit IPJ Dolj.

Politica