sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lucrări în Gorj la podul de la Lainici

Au început lucrările la noul pod de peste Jiu, în zona Lainici, judeţul Gorj. La acest moment e lucrează în albia râului, pentru realizarea terasamentului, conform Prefectului de Gorj Corneliu Răducan Morega.

Podul va avea o lungime de peste 70 de metri şi va duce la eliminarea restricțiilor de circulație de la podul provizoriu unde circulaţia este îngreunata, aceasta desfăşurându-se pe o singură bandă.

” Infrastructura județului Gorj are nevoie de îmbunătățiri substanțiale, pentru a oferi toate condițiile necesare în vederea creșterii economice. Au început de astăzi lucrările la noul pod peste râul Jiu din zona Lainici, de pe Drumul Național 66. Se lucrează, deocamdată, în albia râului, pentru realizarea terasamentului. Noul pod peste râul Jiu va avea o lungime de 75 de metri și va duce la eliminarea restricțiilor de circulație care există în momentul de față la podul provizoriu, pe care se circulă pe o singură bandă, iar autovehiculele nu pot să depășească o greutate de 30 de tone. Constructorul a dat asigurări că se va mobiliza cu utilaje și personal pentru a se încadra în termenul contractual”, a declarat pe pagina de facebook Prefectul judeţului Gorj, Corneliu Răducan Morega.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica