sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav în Căciulata după ce un tânăr a intrat cu mașina în stâlp

O femeie a ajuns de urgență la spital după ce mașina în care se afla, condusă de fiul său, s-a răsturnat pe drum. Accidentul a avut loc duminică dimineața, pe DN7, Călimănești-Căciulata.

La ieșirea din localitatea Căciulata, Vâlcea, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un stâlp de electricitate pe care l-a rupt, după care s-a izbit de o structură de beton de pe marginea drumului. În urma impactului puternic, mașina s-a răsturnat pe carosabil, potrivit ziarelive.ro

În timp ce șoferul a reușit să se salveze, ieșind din mașină prin geamul spart în urma accidentului, mama acestui a fost transportată la spital. La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje ale Ambulanței, dar și un echipaj de Descarcerare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul mașinii susține că nu ar fi avut viteză mare și că ar fi pierdut controlul asupra volanului din cauza unei defecțiuni la direcție, se mai arată în sursa citată.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările la fața locului pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier, traficul desfășurându-se alternativ.

„Un autoturism s-a răsturnat pe carosabil pe DN 7, în zona localității Călimănești, județul Vâlcea, blocând parțial sensul dinspre Râmnicu Vâlcea către Sibiu. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager.

Traficul se desfășoară alternativ, prin dirijare, estimându-se reluarea circulației în condiții normale în 40 de minute”, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Politica