sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Începe bătălia pentru Dragoș Grigore?

Fundașul naționalei a fost pus pe liber de campioana Bulgariei. Ambele cluburi din Bănie pot porni licitația

Ludogorets a anunțat că l-a pus pe liber pe Dragoș Grigore în această vară, deși internaționalul român mai avea un an de contract cu gruparea din Bulgaria.
„Ludogorets s-a despărțit de Dragoș Grigore de comun acord. Fundașul român, fost internațional, a strâns 59 de meciuri și cinci goluri în toate competițiile. Clubul îi mulțumește lui Grigore pentru perioada 2018-2021 și îi urează mult succes în carieră!”, a transmis Ludogoreț Razgrad pe contul oficial de Facebook.
Jucătorul în vârstă de 34 de ani poate deveni o țintă pentru CSU Craiova. Mihai Rotaru are în lot 4 fundași centrali, însă niciunul nu poate reprezenta în acest moment o soluție pe termen mediu. Marius Constantin se apropie de 37 de ani, iar în acest moment este accidentat. Paul Papp este, de asemenea, indisponibil, fiind operat de curând. Mihai Bălașa a fost măcinat de accidentări pe parcursul sezonului trecut. Singur, Acka este valid, dar jucătorul a intrat în ultimul an de contract.
Potrivit prosport.ro, oltenii s-au lansat deja în negocieri pentru acoperirea posturilor deficitare. Una dintre ținte este Valerică Găman, cel care a făcut pasul în fotbalul mare la Mititelu. Un avantaj pentru Găman îl reprezintă și faptul că a fost coechipier la Astra cu David Lazar, se presupune astfel că există o legătură destul de strânsă între cei doi. O altă țintă ar fi grecul Dmitrios Chatziisaias, jucător care se află momentan sub contract cu Rizespor.
Și pentru FCU Craiova Dragoș Grigore ar fi o soluție excelentă în centrul defensivei. Jucător de națională, acesta poate oferi siguranța necesară. Momentan, FCU Craiova e campioană la dat afară de jucători. Potrivit surselor noastre, alți doi jucători vor fi anunțați în viitorul apropiat de către club că nu mai intră în vizorul lui Mutu: anume Voicu și Zimța. La capitolul achiziții echipa lui Mititelu nu a excelat până acum, împrumutându-l pe argentinianul Bauza de la Miercurea Ciuc.

Politica