vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reunire restrânsă: transferurile FCU Craiova, în stand-by!

Conducerea FCU Craiova și-a păcălit fanii în privința achizițiilor de jucători. Suporterii au luat foc pe rețelele de socializare

Vineri a avut loc reunirea echipei FCU Craiova în Bănie, sub comanda lui Adrian Mutu. Au fost prezenți portarii Popa, Mogoșanu, Enache, fundașii Negru, Diallo, Paramatti, Ispas și Huyghebaert, mijlocașii Pop, Miuțescu, Albu, Baeten, Blidar, Raicea, atacanții Bauza, Bălan și Campagno. Plus un fundaș dreapta de culoare, a cărui identitate este ținută la secret, jucătorul fiind în probe, cel mai probabil. Au mai lipsit Voicu și Robert Răducanu, ultimul cu un motiv foarte întemeiat: și-a pus pirostriile.
Tot vineri, președintele Marcel Pușcaș anunțate deja că vor fi prezentați în aceeași zi doi – trei jucători noi! „Astăzi, la ora 19:00, va fi reunirea lotului, ne întâlnim cu jucătorii actuali și cei 2-3 care vor veni în cursul zilei de astăzi. 
Până marți-miercuri vom anunța și celelalte transferuri. Pe data de 21 iunie dimineața se pleacă în Slovenia, avem un număr de 5 jocuri acolo. 
Luni facem testul COVID, marți la fel, apoi vizitele medicale. În Slovenia o să ne dumirim dacă ceea ce s-a întâmplat din punctul de vedere al transferurilor a fost de bun augur. Probabil că vor veni direct în Slovenia câțiva jucători, unul, poate doi”, a declarat Pușcaș la Pro X.
Promisiunea conducătorului fără acoperire în realitate i-a făcut pe suporteri să ia foc pe rețelele de socializare, aceștia cerând transferuri, având în vedere că a rămas mai puțin de o săptămână până când echipa va pleca în cantonamentul în care trebuie să se închege relațiile de joc.
Într-un prim val au plecat de la echipă Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda. Apoi li s-a arătat ușa clubului lui Marian Anghelina și Costinel Gugu, ultimul găsindu-și rapid angajament, la U Cluj. Plus Marian Stoenac.

Politica