miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Rămânem în verde


Județul Dolj, ca de altfel toată țara, rămâne în scenariul verde din punct de vedere al infectărilor cu noul coronavirus. Conform ultimei raportări a autorităților, numărul doljenilor care s-au îmbolnăvit de coronavirus, de la începutul pandemiei, a ajuns la 26620. Din păcate, 597 dintre aceștia au decedat.

 Situația pare să se îmbunătățească, numărul cazurilor raportate zilnic fiind tot mai mic. Peste 140 de mii de doljeni au primit cel puțin o doza de vaccin. 

Conform Prefecturii Dolj, în Craiova, ieri, incidența cazurilor de coronavirus la mia de locuitori era 0,07, iar în județ – La nivel național, cea mai mare incidenţă la mia de locuitori fiind în judeţele Prahova – 0,23 şi în Alba – 0,21, a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategică.Cea mai mică rată de incidenţă din ţară, 0,02 cazuri la mia de locuitori, se înregistrează, ca şi în ziua precedentă, în judeţul Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform ultimei raportări a GCS, cele mai multe cazuri s-au înregistrat în Bucureşti – 16 şi judeţele Prahova – 8, Mureş – 7, Cluj – 7 şi Ialomiţa – 6.
În 12 judeţe nu a fost raportat niciun caz nou de infectare – Alba, Bihor, Caraş-Severin, Călăraşi, Covasna, Gorj, Hunedoara, Neamţ, Mehedinţi, Sibiu, Suceava, Vaslui.

Politica