vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Pușcaș amenință cu 10 jucători de top! Grozav, țintă ratată!

Președintele FCU susține că patru fotbaliști vor ajunge până vineri în Bănie, iar alți 5 săptămâna viitoare

În afară de argentinianul Bauza, FCU Craiova nu a mai mutat pe piața transferurilor pentru întărirea echipei. Dar la capitolul promisiuni stă bine. Președintele Marcel Pușcaș a anunțat că vor mai veni 10 jucători la echipă, în marea lor majoritate din străinătate, întrucât autohtonii au prețuri prohibitive.
„Vor fi mai puţini jucători din Liga 1, mai mulţi străini. Din ce am parcurs ca hartă a jucătorilor români, cluburile cer trei sau patru sute de mii de euro, un milion chiar. De jucătorii U21 nu te poţi atinge. Atunci preferăm jucători din străinătate, din liga a doua din Germania, din Belgia, din Uruguay, din Argentina.
Sunt peste nivelul din Liga 1, raportul calitate-preţ e mai aproape de priorităţi. Săptămâna asta vor veni patru jucători, săptămâna următoare vor veni cinci.
Noi avem 21 de jucători în lot, dintre care şapte Under 21, dar vor pleca patru sau cinci. Lotul va fi de 26-27 de fotbalişti, trebuie să vină zece jucători. Ei vor veni probabil în integralitate din străinătate, poate unul sau doi din România”, a transmis oficialul craiovenilor în direct la Look Sport.
Prosport susține că doi dintre cei 10 jucători pe care-i aduce Mititelu ar putea fi fundașii centrali de la Austria Viena: Christoph Schosswendter și Michael Madl, cei doi apărători veterani se află la final de contract cu gruparea austriacă.
O certitudine există însă: a picat transferul lui Gicu Grozav în Bănie. Jucătorul a semnat cu MTK Budapesta.
11 fotbaliști au plecat de la FC U Craiova 1948 în ultimele săptămâni: Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîţ, Arsene Luboya, Vali Munteanu, Federico Taborda, Marian Anghelina, Costinel Gugu şi Marius Stoenac.

Politica