joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noua strategie de ticketing de la CSU: cumpărați abonament, votați președintele!

Mihai Rotaru a găsit soluția pentru un stadion plin: o variantă mioritică a modelului socios

La început de săptămână, Mihai Rotaru a lansat pe site-ul clubului său anunțul că pune în vânzare abonamente pentru sezonul următor. Fanii care vor cumpăra vor avea posibilitatea să voteze un nou președinte al clubului în martie 2022.

„VOTEAZĂ PREȘEDINTELE ȘTIINȚEI!
Abonează-te pentru noul sezon competițional și îți vei putea exercita dreptul de a vota, în perioada 14 martie 2022 – 27 martie 2022, viitorul președinte al clubului nostru, cel care va conduce destinul Universității Craiova pentru următorii 2 ani. Ne dorim ca acest nou pas în ascensiunea clubului să îl facem împreună. Pentru că Știința este echipa orașului, a comunității, în special a tuturor suporterilor și nu doar a unei singure persoane, în votul exprimat stă viitorul echipei tale de suflet.
Primul mandat va avea o perioadă de 2 ani, în timp ce viitoarele mandate vor fi pentru o perioadă de 4 ani. Abonații vor putea vota atât fizic, în Craiova, cât și online, prin intermediul unei platforme dedicate special. Vom reveni în viitor cu absolut tot ceea ce înseamnă procedura de candidatură și votare, precum și cu obiectivele propuse pentru primul mandat.
Începând de vineri, 11 iunie 2021, clubul Universitatea Craiova lansează abonamentele pentru sezonul competițional 2021-2022. Abonații sezonului trecut își vor putea prelungi în mod gratuit abonamentele, fiind necesară plata unei taxe de producere și procesare a cardului în valoare de 10 lei. Politica de ticketing va fi disponibilă în curând, atât pe website-ul oficial, cât și pe platformele noastre social-media.
Împreună pentru Știința”, se arată în comunicatul clubului.
Până acum, președinții de la CSU Craiova nu au avut vreo putere de decizie, nici drept de semnătură. Dovadă e faptul că nici Ghițu Geolgău, nici Sorin Cârțu nu au știut când au fost dați afară antrenorii de la prima echipă a clubului.
„Ovidiu Stângă a avut o întâlnire cu finanţatorii echipei, s-a făcut o analiză a rezultatelor, şi s-a decis, de comun acord, să se rezilieze contractul antrenorului. Cred că în câteva ore vom şti cine este noul tehnician al echipei. Eu am propus trei nume, dar nu vreau să le fac publice acum”, a declarat preşedintele clubului, la momentul respectiv, Gheorghiţă Geolgău.
„Știți cum e, vorba istoriei. Regele a murit, trăiască regele! Și eu am rămas surprins. Totul s-a întâmplat ieri seara când s-a decis rezilierea ambiabilă între Mangia și Rotaru”, Sorin Cârțu, președinte CSU.
„Am rămas surprins, chiar șocat când mi-a zis domnul Rotaru, cu 15 minute înainte să apară comunicatul. Totul a plecat de la Piți, el nu a mai vrut să continue. E o lovitură pentru club. Totul era gândit cu el, programul, lotul…”, Sorin Cârțu, președinte CSU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica