Ziua Copilului, cu activități organizate de Inspectoratul Școlar Județean Dolj

Pe lângă examenele din această vară și demersuile privind campania de vaccinare, inspectorul școlar general al Inspectoratlui Școlar Județean (ISJ) Dolj a vorbit, în cadrul conferinței de astăzi, și despre activitățile pe care instituția pe care o conduce le-a organizat pentru a valorifica grija față de copiii craiovenilor și doljenilor.

„Nu putem să nu amintim de faptul că mâine sărbătorim toți copiii. Noi avem educația copiilor în grija noastră.

Am participat alături de Primăria Craiova cu preșcolari, copii din centrele sportive de performanță cu ocazia zilei de 1 iunie, dar am făcut și la nivelul Inspectoratului Școlar două activități importante. Este vorba despre o expoziție cu cele mai frumoase realizări de pictură și grafică, în holul Inspectoratului –  am promovat un filmuleț care să arate ce realizări frumoase au acești copii.

Și, totodată, mâine în Piața „Mihai Viteazul”, vom face o prelungire a ceea ce a fost în anii precedenți Art Fest – un festival al artelor frumoase, dedicat copiilor. Îi invităm pe craioveni să susțină lucrările copiilor, care se vor afla acolo și își vor realiza picturile. Le urăm tuturor copiilor „La mulți ani!”, să fie sănătoși și fericiți și să aibă parte de tot ceea își doresc”, a precizar Alexandru Gîdăr, inspectorul șef ISJ Dolj.

Populare

Recomandări

VIDEO/ Nici ploaia nu-l oprește: Focul care arde neîncetat de 4.000 de ani

Focul care arde neîncetat de 4.000 de ani, Yanar...

Ultimele emisiuni de titluri de stat pentru populaţie din 2022 vor fi lansate luni

Ministerul Finanţelor lansează de luni noi emisiuni de titluri...

New Yorkul caută un „țar al șobolanilor”

Biroul primarului Eric Adams caută un „director de atenuare...

Mititelu și Rotaru au pierdut 10 suporteri după meciul CSU-FCU

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 13...