sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ziua Copilului, cu activități organizate de Inspectoratul Școlar Județean Dolj

Pe lângă examenele din această vară și demersuile privind campania de vaccinare, inspectorul școlar general al Inspectoratlui Școlar Județean (ISJ) Dolj a vorbit, în cadrul conferinței de astăzi, și despre activitățile pe care instituția pe care o conduce le-a organizat pentru a valorifica grija față de copiii craiovenilor și doljenilor.

„Nu putem să nu amintim de faptul că mâine sărbătorim toți copiii. Noi avem educația copiilor în grija noastră.

Am participat alături de Primăria Craiova cu preșcolari, copii din centrele sportive de performanță cu ocazia zilei de 1 iunie, dar am făcut și la nivelul Inspectoratului Școlar două activități importante. Este vorba despre o expoziție cu cele mai frumoase realizări de pictură și grafică, în holul Inspectoratului –  am promovat un filmuleț care să arate ce realizări frumoase au acești copii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și, totodată, mâine în Piața „Mihai Viteazul”, vom face o prelungire a ceea ce a fost în anii precedenți Art Fest – un festival al artelor frumoase, dedicat copiilor. Îi invităm pe craioveni să susțină lucrările copiilor, care se vor afla acolo și își vor realiza picturile. Le urăm tuturor copiilor „La mulți ani!”, să fie sănătoși și fericiți și să aibă parte de tot ceea își doresc”, a precizar Alexandru Gîdăr, inspectorul șef ISJ Dolj.

Politica